수정과
장아찌,젓갈,차,식혜요리 차례표
More View Transfer Tag
수정과 요리법(재료)
곶 감 ===== 800g
통후추 ==== 2작은술
설탕, 생강, 실백, 계피가루 적당량
만드는 법
1. 생강, 계피가루, 통후추를 섞어서 물을 붓고 30분 정도 끓여서 따뜻하게 식힌 후 곶감을 넣고 1~2일간 둔다.
2. 수정과 물에 설탕으로 단맛을 맞추어 그릇에 담고 곶감이 터지지 않도록 담아 실백을 띄워 낸다.
= 요리완료 =
[dyHwb] ✴OURS STORY MOTIF IS LIVING AND LOVING AND LEARNING AND PERCEIVE BY FEELING IN THE GENERALLY WORLDS!. [My Blog Is a Society Scrap Book] CULTURE OF THE WORLD. "A Small Stories of Life Forms The World." UUG is a United User General UUG Web Sites & amp; Mobile Web log ☑ Bulletin 'UUG'.exe Blogger Master !? Mr. Dong Yu ,Han. ✅Known In The Sky That Need Signed To The International Standard. Can I Helf You ? World Global Culture and Environment. uug.exe
No comments:
Post a Comment